Koolmonoxidemelder

Koolmonoxidemelder piept - hoe te resetten en te stoppen met piepen?

Wat doe je als je koolmonoxidemelder afgaat? Mijn koolmonoxidemelder piept ongeveer elke minuut of zo. Betekent een koolmonoxidemelder die elke 30 tot 60 seconden piept, dat er een nieuwe batterij nodig is of dat de batterij bijna leeg is? Of zou dit kunnen betekenen dat ik een koolmonoxidelek heb in ... Koolmonoxidemelder piept - hoe te resetten en te stoppen met piepen? Lees verder '

Koolmonoxidemelder

Koolmonoxidemelder gaat elke 30 seconden af ​​- wat moet ik controleren?

Mijn koolmonoxidemelder blijft elke 30 seconden piepen. We hebben de batterij vervangen, maar hij blijft piepen. Hoeveel piepjes duiden op een CO-lek? Kan ik het alarm resetten? Het is een koolmonoxidemelder van het merk Kiddie en ongeveer 8 jaar oud. Hoe kunnen we voorkomen dat het afgaat? Er zijn 3 redenen waarom een ​​koolmonoxide (CO) ... Koolmonoxidemelder elke 30 seconden afgaat - wat moet ik controleren? Lees verder '

Koolmonoxidemelder

Werkt mijn rookmelder? - LED-lichtindicaties

Hoe weet ik of mijn rookmelder afgaat bij brand? Ik heb 5 rookmelders in huis. Ik heb de batterijen niet vervangen, maar alle detectoren hebben een constant groen LED-lampje aan. Betekent dit dat de rookmelders werken? Rookmelder - Groen licht - ... Werkt mijn rookmelder? - LED-lichtindicaties Lees meer »